Integrált webszerveres vezérlés – easyControls

A rendszerelem részletes leírása

Az easyControls 3.0 vezérlés integrált webszerverrel és LAN-csatlakozással forradalmasítja a KWL gépek szabályozását.

A készülékeket könnyedén csatlakoztathatja otthoni hálózatához, mely után a konfigurálást egy kényelmes böngésző felületen végezheti el PC, okostelefon, vagy tablet segítségével.

easyControls KWL®-vezérlés

A fejlődés következő nagy lépése a beépített webszerver és LAN csatlakozás. A KWL® szellőztető berendezések kezelése ezáltal páratlanul felhasználóbaráttá vált. A KWL® készülékek szériakivitelben felszereltek az új easyControls vezérléssel, amely egyszerűen integrálható a számítógépes hálózatokba és egy komfortos felületen tetszőleges böngészőben kezelhető. A kezelőfelület bármely készülékről, legyen az PC, tablet, okostelefon egyaránt elérhető, minden időpontban, minden helyiségből.

Kiemelkedő tulajdonságok

Bárhonnan elérhető és használható (internetes, biztonságos távelérésű portál előkészületben). Webböngésző felület, amely készülék és operációsrendszer független használhatóságot nyújt.

Épületfelügyelet (integrált Modbus, KNX opcionális).

Opciók

Igény szerint szabályozott és energiatakarékos. Az easyControls és az opcionálisan csatlakoztatható, akár 24 db szenzor (típusonként 8) CO 2 , VOC és páratartalom mérésével teljesen automatikus szellőztetést biztosít az optimális helyiségklíma érdekében.

Épületfelügyelet

A szériakivitelben a készülékben található Modbus csatolón (TCP/IP), vagy egy opcionálisan csatlakoztatható KNX-modulon keresztül egyszerűen illeszthető az épületfelügyeleti rendszerekhez (0-10V is lehetséges).

Egyszerűen beállítható és üzembe helyezhető

Az egyszerű kezelhetőség által nem csak a kezelés lesz komfortos, de a beállítás és az üzembe helyezés is egyszerűbb és gyorsabb lesz. Akár hálózat nélkül is lehetséges, egyszerűen egy laptopot csatlakoztatunk a KWL készülékhez és a böngészőjét megnyitva, máris hozzáférhetünk az easyControls menüjéhez.

Folyamatosan aktuális

Az easyControls képes az interneten keresztül a KWL vezérlőszoftvert frissíteni így mindig aktuális marad és az esetleges új funkciók is elérhetők.

Kézi üzem

Ha nincs PC hálózat, vagy a manuális kezelés preferált lehetőség van az easyControls vezérlésére egy egyszerű fokozatkapcsolón, vagy LCD kijelzős fali kezelőn keresztül.

HELIOS KWL®

Mozira hangolva

Műsoron:

Helios KWL hővisszanyerős szellőztető készülékek vezérlése
easyControls 3.0-val

Műsoron:
HELIOS KWL® termékcsalád

KÉRJEN AJÁNLATOT!

3 + 6 =

KÉRJEN AJÁNLATOT!

5 + 1 =

MAGYARORSZÁGON

DÍJ, ELISMERÉS

KÉSZÜLÉKTÍPUS

%

NÉMET MINŐSÉG

HELIOS VEZÉRKÉPVISELET

A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete

KAMLEITHNER BUDAPEST KFT.

1225 BUDAPEST, TÉTÉNYLIGET UTCA 3.

AZ IRODA NYITVATARTÁSA:

  • H-Cs: 8:00 – 16:30
  • P: 9:00 – 13:40