FlexPipe® légelosztó csőhálózat

A rendszerelem részletes leírása

FlexPipe®plus a nagysikerű Flex-Pipe® levegőelosztó rendszer innovatív továbbfejlesztése. A kör keresztmetszetű csövek mellé integrálja az ovális csöveket és idomokat, egy tetszőlegesen, és szabadon kombinálható rendszerré kiteljesedve.

Csőtulajdonságok és előnyök

Speciális kör és ovális keresztmetszetű légtechnikai szellőző cső, higiénés szempontból is kiváló, elsőfeldolgozású PE-HD anyagból. Kétrétegű felépítés, kívül bordás belül sima, antisztatikus felület, amely csökkenti az áramlási veszteségeket és gátolja a piszok lerakódását.

Mindkét cső kiváló vízszintes és függőleges hajlíthatósága a minimálisra csökkenti a szükséges idomok számát.

A pontszimmetrikus kialakítás miatt az ovális cső adapteridomok nélkül fektethető függőleges és vízszintes helyzetben.

Kivitelezés

Egyszerűen tervezhető az azonos keresztmetszeteknek és nyomásveszteségeknek köszönhetően. Gyors kivitelezés, csillagpontos, flexibilis, végtelenített (darabolás mentes) csőtekercses fektetés. Könnyen kezelhető, alaktartó és kis súlyú csövek és idomok. Gyors üzembe helyezés és minimális beszabályozási idő. Egyenletes légelosztás. Higiéniai szempontból optimális, hosszú távon is tisztán tartható, különleges és költséges tisztítási eljárások nélkül.

Vonalvezetés, szerelés

Minden idom rögzítő fülekkel van ellátva a padlóra, falra, vagy mennyezetre rögzítéshez. Oldható rögzítő reteszek garantálják az egyszerű, gyors és kihúzásbiztos csőrögzítést minden csatlakozási pontnál.

A hangcsillapított osztódobozok szükségtelenné teszik a további áthallás elleni hangcsillapítás beépítését. A pontosan illeszkedő tömítések minden idomnál és csatlakozási ponton szivárgásmentes légszállítást biztosítanak. A beltéri levegőkifúvó és beszívó szelepek, rácsok számára a csővezetékek végén, aerodinamikailag optimalizált mennyezeti, fali és padlóelemek és fali átvezetések állnak rendelkezésre.

Ezek mindegyike két, kör vagy ovális szellőzőcső párhuzamos bekötését teszi lehetővé, így légzajmentes, alacsony ellenállású szellőzési végpontok kialakítása válik lehetővé. A javasolt légmennyiség két csővel 60 m³/h.

MAGYARORSZÁGON

DÍJ, ELISMERÉS

KÉSZÜLÉKTÍPUS

%

NÉMET MINŐSÉG

KÉRJEN AJÁNLATOT!

9 + 4 =

KÉRJEN AJÁNLATOT!

13 + 5 =

HELIOS VEZÉRKÉPVISELET

A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete

KAMLEITHNER BUDAPEST KFT.

1225 BUDAPEST, TÉTÉNYLIGET UTCA 3.

AZ IRODA NYITVATARTÁSA:

  • H-Cs: 8:00 – 16:30
  • P: 9:00 – 13:40