Légszállító csőhálózat

RenoPipe®

RenoPipe®

A RenoPipe különleges előnyöket rejt meglévő épületeknél. Segítségével a szellőztető csőrendszer egyszerűen konzolokkal a menynyezetre szerelhető, akár lakott helyiségekben is. Az anyagbeépítés minimális, a bilincsek, lógó csővezetékek és idomok látványa a RenoPipe rendszerrel már a múlté. A stukkóprofilos elemek a legelegánsabb enteriőrbe is tökéletesen

illeszkednek. A RenoPipe anyaga magas sűrűségű EPS, amely szellőzőcső és takaró burkolat is egyben. Az elemek kiegyenlítik a fal és mennyezet egyenetlenségeit, választhatóan sima vagy stukkóprofilos kialakításúak.

Az elszívott levegő közvetlenül a hangcsillapított osztódobozon keresztül a KWL központi szellőztetőbe áramlik, a felmelegített frisslevegő pedig a RenoPipe csöveken keresztül a lakószobákba jut. A RenoPipe helyet, szerelési időt és költséget takarít meg.

A rendszer elemei a letölthető katalógusban találhatóak (sima és stukóprofilos kivitelben):

  • Egyenes szakasz
  • Kombi osztódoboz
  • Összekötő fedél, zárófedél
  • Külső, belső könyök
  • Fali átvzetés, kivágósablon
  • Szellőzőrácsok
  • T-idom
  • Külső kombi rács

Helios RenoPipe hővisszanyerős szellőztetőrendszer (felújításhoz)

Hírlevél feliratkozás

Hírlevelünkből elsőként értesülhet újdonságainkról, akcióinkról.

Szolgáltatásaink

Vezérképviseletünk szakmai tanácsadással, országos viszonteladói háttérrel, szervízhálózattal, valamint részletes ajánlatadással segíti Önt tervezési és kivitelezési kérdéseiben.

Ajánlatot kérek

Cégünkről

Cégünk a Kamleithner Budapest Kft. magyar-osztrák vegyesvállalatként alakult 1989-ben. 1994-ben teljesen magyar tulajdonba került. Ezzel egy időben a cégvezetés legfőbb céljává a minőségi szemlélet, minőségi termék, minőségi munka általánossá tétele vált, amely - többek között - a tevékenységi kör megtisztítását jelentette.

Vezérképviselet

1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 189. Tel.: +36 1 425 3288

Szolgáltatásaink

Vezérképviseletünk szakmai tanácsadással, országos viszonteladói háttérrel, szervízhálózattal, valamint részletes ajánlatadással segíti Önt tervezési és kivitelezési kérdéseiben.

Ajánlatot kérek!