Talajhőcserélő rendszerek

SEWT

SEWT

Alkalmazás

Az indirekt talaj-levegő hőcserélő (SEWT) jelentősen megnöveli a hatásfokát és üzembiztonságát a hővisszanyeréses szellőző rendszereknek. Az SEWT még több fűtési (és hűtési) energiát takarít meg, így járul hozzá a minimális üzemeltetési költségekhez és egész évben kellemes klímát biztosít. A talajhőcserélő optimális kiegészítője a hővisszanyerős központi szellőztető rendszereknek.

Előnyök:

  • A hideg hónapokban előmelegíti a levegőt, és teljesen jegesedésmentes üzemet biztosít.
  • Kellemes “természetes” hűtés a meleg napokon.
  • Komplett készlet, egymáshoz illesztett komponensekből.

Működési elv:

Az SEWT indirekt talaj-levegő hőcserélő felhasználja a talajban mélyén uralkodó, egész évben közel állandó hőmérsékletet a levegő melegítésére/hűtésére. A talajkollektor csövét legalább 1,2 m mélyre kell fektetni. A hidraulikai egység keringteti a külső hőmérséklet függvényében a glikol-víz keveréket, amely a hőátvitelt végzi. A frisslevegőnek egy hőcserélőn keresztül adja át a meleget/hideget a folyadék.

A készlet elemei külön-külön is megrendelhetőek:

  • Hőcserélő modul
  • Hidraulikai egység és vezérlés
  • 100 méter talajcső csatlakozókkal és 20 liter etilénglikol

Részeletesebb információkért töltse le katalógusunkat!

SEWT műszaki adatok
SEWT jelgörbe
SEWT méretek

Hírlevél feliratkozás

Hírlevelünkből elsőként értesülhet újdonságainkról, akcióinkról.

Szolgáltatásaink

Vezérképviseletünk szakmai tanácsadással, országos viszonteladói háttérrel, szervízhálózattal, valamint részletes ajánlatadással segíti Önt tervezési és kivitelezési kérdéseiben.

Ajánlatot kérek

Cégünkről

Cégünk a Kamleithner Budapest Kft. magyar-osztrák vegyesvállalatként alakult 1989-ben. 1994-ben teljesen magyar tulajdonba került. Ezzel egy időben a cégvezetés legfőbb céljává a minőségi szemlélet, minőségi termék, minőségi munka általánossá tétele vált, amely - többek között - a tevékenységi kör megtisztítását jelentette.

Vezérképviselet

1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 189. Tel.: +36 1 425 3288

Szolgáltatásaink

Vezérképviseletünk szakmai tanácsadással, országos viszonteladói háttérrel, szervízhálózattal, valamint részletes ajánlatadással segíti Önt tervezési és kivitelezési kérdéseiben.

Ajánlatot kérek!