Hírek

Új termék a hővisszanyerős lakásszelőztetésben!

A Helios EcoVent Verso új lehetőségeket hoz a helyiségenkénti (decentrális) hővisszanyerős szellőztetésében. Nagyszerűen alkalmazható olyan felújításoknál, amelyeknél kiemelt követelmény a minimális helyigény, hiszen mindössze 20 cm-es faláttörés szükséges a beépítéshez. Rendkívül csendes és takarékos EC hajtású axiálventilátora egy áramlás egyenirányító segítségével, szűrőn át tereli a levegőt a helyiségbe. A készülék karbantartása pedig kiemelkedően felhasználóbarát. A belső design légszelep levételével könnyen hozzáférhető a beépített G3-mas szűrő, későbbiekben pedig a pórusmentes kerámiabetét is vízzel mosható. Nagy előnye, hogy a csőhálózat kiépítése megspórolható, így kisebb ingatlanok és felújítások esetén érdemes kihasználni az KWL EC 45 (EcoVent Verso) által nyújtott előnyöket.

Kwl_ec45
Decentralis_hovisszanyeros_szelloztetok

AJÁNLATOT KÉREK!

A Helios EcoVent Verso kiemelkedő tulajdonságai:

-energiatakarékos EC ventilátor (45 m3/h, maximum 6,4W fogyasztás), öt fokozattal.

-hatásfoka akár a 88%-ot is eléri (DIBt mérésekkel igazolt),

-páratlan számú egység is alkothat rendszert, a vezérlés összehangolja a teljesítményeket, akár 8 egység is működhet egyetlen vezérlővel,

-hibrid üzemre is képes, azaz együttműködik a meglévő, vagy kiegészítőleg felszerelt helyi elszívásokkal (Helios M1/ELS),

-USB-n keresztül számítógépre köthető és a beállító szoftverével egyszerűen konfigurálható,

-sima felületű, pórusmentes, higiénikus kerámia test,

-egyszerű tisztítás és szűrőcsere,

-többszörösen díjnyertes design előlap és nemesacél kültéri rács,

-hőhídmentes beépítés a szigetelt burkolatnak köszönhetően.

Az építkezési folyamatokhoz igazodva három szállítási egységben rendelhető készülék, egyszerűen és gyorsan telepíthető, így nem csak üzeme, de beépítése is takarékos.

AJÁNLATOT KÉREK!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevelünkből elsőként értesülhet újdonságainkról, akcióinkról.

Szolgáltatásaink

Vezérképviseletünk szakmai tanácsadással, országos viszonteladói háttérrel, szervízhálózattal, valamint részletes ajánlatadással segíti Önt tervezési és kivitelezési kérdéseiben.

Ajánlatot kérek

Cégünkről

Cégünk a Kamleithner Budapest Kft. magyar-osztrák vegyesvállalatként alakult 1989-ben. 1994-ben teljesen magyar tulajdonba került. Ezzel egy időben a cégvezetés legfőbb céljává a minőségi szemlélet, minőségi termék, minőségi munka általánossá tétele vált, amely - többek között - a tevékenységi kör megtisztítását jelentette.

Vezérképviselet

1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 189. Tel.: +36 1 425 3288

Szolgáltatásaink

Vezérképviseletünk szakmai tanácsadással, országos viszonteladói háttérrel, szervízhálózattal, valamint részletes ajánlatadással segíti Önt tervezési és kivitelezési kérdéseiben.

Ajánlatot kérek!